ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

بررسی چگونگی اجرای قانون اصلاح الگوی مصرف در کمیسیون انرژی

بررسی چگونگی اجرای قانون اصلاح الگوی مصرف در کمیسیون انرژی عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به بررسی اجرای قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی، گفت: با توجه به گزارش ناقص ارایه شده، مقرر شد تا با همکاری مرکز پژوهش‌ها و این کمیسیون گزارشی دقیق‌تر و البته تحلیلی تهیه شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالعلی رحیمی مظفری در تشریح جلسه امروز(یکشنبه 22 مردادماه) این کمیسیون با اشاره به بررسی گزارش سازمان برنامه و بودجه درباره میزان اثربخشی سیاست‌ها و اقدامات مربوط به صرفه‌جویی انرژی در راستای اجرای قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی، گفت: در جلسه امروز ضمن بررسی قانون اصلاح الگوی مصرف، گزارشی مقایسه‌ای مبنی بر میزان مصرف انرژی در سال‌های 1398 و 1399 نیز ارائه شد، براساس این گزارش تمام صرفه‌جویی انجام شده در این سال‌ها صرفا 100 هزار بشکه در مقابل تولید بیش از 6 میلیون بشکه نفت بود که عدد بسیار پایینی محسوب می‌شود.

نماینده مردم سروستان، کوار و خرامه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: همچنین براساس بخش دیگری از این گزارش، وزارتخانه‌ای مانند بهداشت در حوزه برق کاهش مصرف داشته در حالی در سال‌های مصادف با اوج شیوع بیماری کرونا بسیار پر کار بوده است! لذا این گزارش مورد اعتراض نمایندگان قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه نمایندگان حاضر از سازمان برنامه و بودجه تاکید کردند؛ نمی‌توانند صحت و سقم این گزارش را تایید کنند و قابل صحت‌سنجی ازسوی آن‌ها نیست، این گزارش بیشتر آماری و کمی بود و نه تحلیلی و کیفی، در صورتی که اگر بُعد کیفی آن غنی‌تر می‌شد، بهتر می‌توانستیم دلایل و کم و کیف مصرف را بررسی کنیم.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در پایان مطرح کرد: به همین منظور مقرر شد، با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس و کمیسیون انرژی این گزارش مجددا بررسی و درصورت نیاز گزارش دقیق‌تر و البته تحلیلی به کمیسیون ارائه شود تا نمایندگان بتوانند براساس آن کم و کیف اجرای قانون اصلاح الگوی مصرف را بررسی کنند، ضمن آنکه وزارتخانه‌ها باید به سمتی روند که افزایش مصرف انرژی نداشته باشند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار